HomeAlgemeenDe top 3 cadeaus voor collega’s die binnenkort jarig zijn

Anderen lazen

De top 3 cadeaus voor collega’s die binnenkort jarig zijn

Mensen werken op emotie. Gevoelens van dankbaarheid, liefde en respect dragen ertoe bij hoe wij elke dag reageren op de werkvloer. Als manager of HR-medewerker is het jouw taak om het personeelsverloop te beperken. Dat betekent dat je het huidig personeel zo lang mogelijk in dienst moet houden. Er zijn verschillende manieren waarop je jouw personeel tevreden en gewaardeerd kunt laten voelen. Eén van de mogelijkheden is door ze op hun jaardag een leuk cadeau te geven. Ongeacht hun rol en hoe lang ze al in dienst zijn. Plant die emotionele zaden van waardering en belang in hun gedachten. Je zult merken dat ze het moeilijker dan ooit zullen vinden om je te verlaten. Onderstaand dus de top 3 cadeaus.

Een gepersonaliseerde drinkfles

Een gepersonaliseerde drinkfles van flaske.nl is eenieders favoriet! Een gepersonaliseerde fles is een uitstekend verjaardagscadeau voor collega's. Het elegante en stijlvolle ontwerp past bij elke medewerker. Deze fles is een uitstekend cadeau voor alle mensen die van een kleurrijk en modern design houden! Plaats de naam van de jarige op de fles, alsook van wie het afkomstig is, waardoor het meer memorabel en uniek is. De beker heeft een strak design dat past bij elke smaak of stijl en is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij jouw bedrijfskleur. Je hebt de keuze uit verschillende letterstijlen en vinylkleuren.

Bureauaccessoires met een persoonlijk tintje

Als je op zoek bent naar meer praktische cadeaus zijn gepersonaliseerde bureauaccessoires zeker een aanrader. Een gepersonaliseerde pen of notebook, een fotolijstje met een teamfoto, pennenhouders, een telefoonhouder en oordopjes zijn allemaal fantastische opties. Onderzoek altijd eerst wat de persoon in kwestie het leukst zou vinden. Vraag het ook aan de werkvriend van de jarige. Die weet precies wat de jarige graag zou willen hebben.

Giftcards

Vind je het moeilijk om te beslissen wat je wilt geven? Laat het aan je collega zelf over! Geef hem of haar bijvoorbeeld een giftcard voor een bepaald bedrag. Koop een giftcard die geen extra kosten en vervaldatum heeft. Op deze manier is je strijd zojuist een stuk makkelijker geworden. Bovendien is het waarschijnlijk het beste cadeau dat je je collega kunt geven. Ga jezelf maar eens na: zelf kunnen beslissen over het cadeau dat je ontvangt is toch altijd wel een heel groot voordeel. Koop vandaag nog het leukste verjaardagscadeau en verras jouw collega!

Recente berichten