HomeZakelijkEen kerstpakket van Makro geeft jouw personeel de juiste kerstsfeer

Anderen lazen

Een kerstpakket van Makro geeft jouw personeel de juiste kerstsfeer

In december is het binnen een bedrijf aan te raden om het personeel te verrassen. Aangezien iedere medewerker zich het hele jaar door goed in zal zetten voor het bedrijf, is het fijn om te weten dat het bedrijf dit bij jou ook merkt. Daarom zal een beetje extra waardering geen kwaad kunnen. deze waardering kan het bedrijf tonen in de vorm van een leuk kerstpakket. Op deze manier is het mogelijk om de sferen van kerstmis alvast op de werkvloer te kunnen voelen. Uiteraard zal in december het vierde kwartaal en het gehele jaar afgesloten moeten worden. Toch denken veel medewerkers ook al aan de vrije dagen die ze met familie en vrienden kunnen besteden. Dankzij een kerstpakket zal het mogelijk zijn om nog meer in de sferen van de feestdagen te komen, en dat door het bedrijf waar je werkt. 

 

De kerstpakketten 

Als geschenk rondom de dagen van kerstmis zijn er veel verschillende opties waar je als bedrijf zijnde uit kan gaan kiezen. Het is hierbij vooral belangrijk om te kiezen voor een optie waar jouw medewerkers tevreden mee zullen zijn. ieder bedrijf zal vaak namelijk te maken hebben met andere soorten mensen aan personeel. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat jouw personeel graag een borrel drinkt in de vrije tijd. Ook kan het voorkomen dat de medewerkers juist graag kiezen voor een gezonde en ontspannen momentje voor henzelf. Misschien vinden de medewerkers het juist leuk om uren in de keuken te staan en zo heerlijk te koken. Voor alle soorten medewerkers zijn er daarom verschillende varianten aan Makro kerstpakketten. Hierdoor vind je binnen de pakketten altijd een passende optie voor het personeel binnen jouw bedrijf. 

 

Inpakken en afleveren

Het leveren van de pakketten voor jouw personeel zal vaak in de periode voor kerstmis gedaan worden. Hierbij is het ook vooral afhankelijk welke onderdelen er precies in het pakket zitten. Wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met producten met een houdbaarheidsdatum zal je de pakketten iets later geleverd willen krijgen. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw personeel niet zal zitten met producten die over de datum zijn. De kerstpakketten inpakken is bovendien een hele klus. Zeker wanneer je bedenkt dat Makro op een jaarlijkse basis meer dan een miljoen pakketten aflevert. Makro is ieder jaar dan ook weer goed voorbereid op het inpakken en versturen van de juiste pakketten met een goede inhoud. De correcte pakketten worden zo geleverd bij de juiste bedrijven. Hierdoor verras je dus ook jouw personeel met een leuk pakket.

Recente berichten