HomeGezondheidStralend het vliegtuig in

Anderen lazen

Stralend het vliegtuig in

We gaan op vakantie om te ontspannen, onze horizon te verbreden en nieuwe ervaringen op te doen. Die paar weken zijn iedere keer zo weer om en gedurende onze reizen maken we foto’s om de herinneringen bij te houden. Dan willen we daar natuurlijk wel goed op staan. Maar met een volle vakantie of een vakantie gericht op juist niets doen, willen we ook niet constant bezig zijn met ons uiterlijk. Nou ik kan je vertellen, je kan die make-up tas gerust een keer thuislaten. Zelfs, als je denk dat je hem nodig hebt. Dat is namelijk sowieso al niet zomaar met deze tips ga je dat zelf ook inzien.

Goede huidverzorging

Ik kan het gewoon niet vaak genoeg zeggen, maar het is zó belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Het is immers het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Wanneer je reist, verandert er een hoop voor je huid. Het wordt vaak snel droog en het is dan ook noodzaak om je gezicht dagelijks in te smeren met een crème. Dit voedt de huid van je gezicht en geeft het een frisse look. Daarnaast moet je natuurlijk ook voldoende water drinken. Zo voorkom je droge plekken en vergrote poriën. Doe, verantwoord met zonnebrandcrème, een lekker kleurtje op. Nou, dan heb je die foundation ook niet meer nodig.

Sterke en verzorgde nagels

Een veel voorkomend probleem onder vrouwen is het feit dat wanneer je op vakantie gaat je graag wilt dat je handen er verzorgd uitzien. Maar de reguliere nagellak bladert na twee á drie dagen al helemaal af en dan ziet het er nog erger uit dan ongelakte nagels. Ook heeft niet iedereen de ruimte in haar portemonnee voor een bezoekje langs de nagelstudio. Gelukkig kan je met gellak van Yinger zelf dit saloneffect behalen zonder dat je daar een fortuin voor kwijt bent. Er zijn talloze kleurtjes om uit te kiezen. Even over die nagels heen, onder de UV-lamp en je bent klaar om te gaan.

Helemaal in vorm

Ieder lichaam is prachtig en ieder lichaam is een bikinilichaam. Het enige wat je daar namelijk voor nodig hebt, is een lijf en een bikini. Tada! Klaar! Je bent prachtig wanneer je je goed voelt in je eigen lichaam. Met of zonder een droge huid, wallen etc. als jij je goed voelt, straal je sowieso al. Dan ben jij 100% in vorm, wat iemand anders ook zegt.

Recente berichten