HomeModeDe nieuwste trends voor deze zomer

Anderen lazen

De nieuwste trends voor deze zomer

De zomer begint er weer aan te komen en dat betekent natuurlijk dat iedereen er leuk en verzorgd uit wilt zien. Vorige zomer zagen we een paar duidelijke trends voorbij komen. Als eerst de maxi jurk. Je zag ze in allerlei verschillende kleuren en printjes voor bij komen. De maxi jurk is een hele lange meestal wat wijdere jurk. De jurk komt tot aan de grond en is super luchtig dus ideaal voor een warme zomerse dag! Als tweede trend van vorige zomer zagen we de playsuits heel veel voorbij komen. De jumpsuits kent denk ik iedereen wel, het wel bekende broekpak. Maar een playsuit is net iets anders. Een playsuit heeft namelijk geen lange broek maar een kort broekje. Ook de playsuits zag je in allerlei verschillende kleuren en printjes.

De blazer voor jong en oud

De grootste trend van deze zomer zal de blazer worden. We hebben hem in de winter ook al vaak voorbij zien komen maar in de zomer wordt hij toch net wat anders gestyled. Blazers kunnen bij iedereen leuk staan, man of vrouw, jong of oud, het kan allemaal. De meeste mensen zullen de blazer kennen van het nette pak. Als een man dan een mooi overhemd aan had en een nette broek dan kon de blazer natuurlijk niet ontbreken. Deze zomer kan de blazer heel anders worden gedragen. Voor de mannen zullen we het vaker gaan zien met een spijkerbroek en een leuk T-shirt. Daaronder leuke gympen en je zomerse outfit is klaar. In deze outfit kan je de blazer als een soort zomerjas dragen. Voor de vrouwen zal je het ook vaak in pakken zien. Een blazer in een leuke zomerse kleur met een pantalon in dezelfde zomerse kleur. Een leuk wit topje eronder en witte gympen en je bent klaar om de deur uit te gaan.

Setjes

Een andere trend die we deze zomer vaker zullen gaan zien zijn de setjes. Een leuke crop top met bijvoorbeeld een geruit printje en dan daarbij een rokje of kort broekje in dezelfde print. Vroeger was het heel bijzonder als je printjes op printjes droeg maar tegenwoordig is dat vrij normaal. Het ziet er juist super leuk uit! Wat je ook vaker voorbij zult zien komen zijn de lange rokken met de korte topjes. Dus bijvoorbeeld een topje met mooie bloemenprint, en dan daaronder een mooie lange rok met dezelfde print als het topje. Maak het af met een leuk paar sandaaltjes en een leuk tasje en je bent klaar voor een dagje strand!

Recente berichten