opzoek naar een leuke dames blouse

In de winkels kan ik maar niet goed slagen voor een leuke blouse. Ik ben een type die niet heel veel kleding koopt door de maanden heen, mijn kleding die ik de kast heb is prima. Toch heb ik de laatste paar weken wat kledingstukken weg moeten gooien omdat het toch verwassen was of zelfs al gaatjes had. Mijn missie was dan ook om in ieder geval één leuke dames blouse te scoren, helaas kan ik dat nergens vinden in de winkels waar ik normaal mijn kleding koop.

 

 

Vooral niet met de mode mee gaan

Ik ben ook een type die vooral niet met de mode mee wilt gaan. Tegenwoordig vind je alleen maar T-shirts en blousejes met hele gekke patronen of zelfs dieren erop. Persoonlijk vind ik daar helemaal niks aan. Toch word ik momenteel zo ongeveer gedwongen om dit soort blousejes te kopen omdat er gewoon echt geen ander aanbod is in de grote winkel keten. Al mopperend zat ik dit ook te vertellen tegen mijn buurvrouw onder het genot van een kopje koffie. Ik wilde gewoon een neutrale kleur kopen, geen neon kleuren met panters op mijn borsten. Mijn buurvrouw begon dan ook erg hard te lachen en vertelde een paar weken geleden ook opzoek was naar een mooie dames blouse. Zij vertelde mij dat ze tegenwoordig bijna niet meer eens in de winkels komt maar alles online besteld. Gek dat ik daar nog niet aan had gedacht eigenlijk, normaal bestel ik veel uit China op die veel te goedkope sites. Mijn vraag was dan wel gelijk of zij dan wel op de websites kijkt van de grote winkelketens, dit doet zij dus niet meer. Mijn buurvrouw kijkt nu juist naar kleine online webshops, het voordeel is dat je vaak een compleet ander aanbod krijgt.

 

 

Had ik dit maar niet geweten.

Ik was op zoek naar een leuke dames blouse, na een uur op de aanbevolen website heb ik al 3 broeken, 4 soorten dames blousejes uitgezocht en een paar T-shirts uitgekozen. Ach, ik koop eigenlijk nooit kleding. Ik heb nog even zitten dobben of ik misschien nog een kledingstuk moest verwijderen uit mijn winkelmandje, het was wel een beetje overdreven om zoveel kleding te bestellen. Toch had ik besloten toch eens egoïstisch te zijn en heb ik gewoon alle kledingstukken besteld. Normaal krijg ik toch een moment schuldgevoelens maar dit keer stond ik echt voor mijzelf in. Ik ben heel erg blij met alle aankopen.

Geef een reactie