HomeVrije TijdDoorbreek de wintersleur met een vakantie

Anderen lazen

Doorbreek de wintersleur met een vakantie

Nu de winter eraan zit te komen, verlang je er wellicht naar om je terug te trekken in een zonnig land waar de zon schijnt en de temperatuur niet onder de 25 graden zakt. Je verbeeldt je al dat je met een frisse cocktail op het strand ligt met op de achtergrond niets dan ontspannen muziekklanken en het geluid van de ruisende zee… Het is geen raadsel welk land dat is. Jij denkt aan Kaapverdië!

Het tropische Kaapverdië

Een echte aanrader is het prachtige Kaapverdië, oftewel Cabo Verde. Dit is een groep eiland aan de westkust van Afrika. Het land bestaat uit negen benoemenswaardige eilanden: Boavista, Sal, Sao Vicente, Santo Antao, Santiago, Fogo, Brava, Sao Nicolao en Maio. Ieder eiland heeft zijn eigen karakteristieke trekken waardoor je een veelzijdigheid aan belevenissen kunt hebben in dit prachtige land. Mocht je op zoek zijn naar een ontspannen vakantie aan het strand waarbij je kunt genieten van de zon en de zee, dan ben je hier aan het goede adres. Heb je behoefte aan een iets actievere vakantie? Ook dan moet je hiernaartoe. Kaapverdie belooft je namelijk ook prachtige natuur waarin je spectaculaire wandelingen kunt maken en een zee die zich goed leent aan kitesurfers. Bovendien is het land ook uitermate geschikt voor een minder sportieve belevenis. Door de relaxte sfeer onder de eilandbewoners en de rijke cultuur is plezier gegarandeerd. Je dag zal gevuld zijn met live muziek en heerlijk eten.  

Luxe in Nederland

Het is te begrijpen dat niet iedereen zin heeft om de halve wereld over te vliegen voor een weekje vakantie Kaapverdie (ook al is Kaapverdië een land dat op iedereens bucket list moet staan). Voor alle mensen die hun winter dip dichter bij huis willen genezen, is het altijd nog een optie om vakantie in eigen land te houden. Met een weekje koukleumen in een tentje ga jij niet blij worden, dus het is belangrijk om jezelf in de watten te leggen. Eigenlijk wil je het tropische gevoel van Kaapverdië ervaren. Dus is een all inclusive Nederland dé uitkomst voor jou. Hierbij hoef je je nergens druk te maken. Alles is inbegrepen, ook het happy hour! Bij de meeste all inclusive resorts zit ook een zwembad of een spa waar je onbeperkt gebruik van mag maken.

Of je nou het vliegtuig pakt en een zonsbestemming opzoekt of toch liever de zon naar jou toehaalt, door in een Nederlands all inclusive resort te gaan zitten, jij voelt je na een heerlijk ontspannen vakantie weer helemaal opgeladen!

Recente berichten