HomeZakelijkGezellig lunchen in een schaftwagen

Anderen lazen

Gezellig lunchen in een schaftwagen

Ben je een bouwvakker? Dan heb je regelmatig te maken met projecten die je moet doen en deze kunnen gehele dagen in beslag nemen. Het is dan fijn om tussendoor even uit te rusten, dat kan eenvoudig in schaftwagens. Je kunt je hier even alleen terugtrekken, of met collega’s van een lunch genieten. Maar ook installateurs en stratenmakers kunnen in schaftwagens even uitrusten of eten. Een schaftwagen is meestal geschikt voor 6 tot 10 personen. Het is ook fijn dat je dan als bouwvakker of installateur niet bij de mensen thuis hoeft te zitten om koffie te drinken of te eten, want niet iedereen zich daar op te wachten. Als je als bouwvakker met een project bezig bent in een flat bijvoorbeeld, bijvoorbeeld met een schildersproject, is het ook niet wenselijk dat je steeds bij de mensen moet vragen of je daar naar de wc mag. Je hebt daar speciale ecotoiletten voor die soms buiten worden geplaatst, en er zijn tevens schaftwagens met een toiletruimte erin. Soms ook met magazijnruimte, waarin je nog wat spullen op kunt slaan. Kijk online voor diverse opties, bijvoorbeeld bij Brouwer.

Een schaftwagen vervoeren

Je dient wel een rijbewijs te hebben om een schaftwagen te vervoeren. Iedereen met een rijbewijs B mag schaftwagens vervoeren, soms is een rijbewijs B+ nodig. Er is wel een maximale snelheid waaraan je je moet houden indien je met een schaftwagen over de openbare weg gaat rijden. De maximale toegestane snelheid hiervoor is 80 km/h. Wist je trouwens dat een schaftwagen ook wel pipowagen wordt genoemd? Denk maar aan het gelijknamige programma Pipo de Clown waarin de schaftwagen als pipowagen te zien is.

Allerlei projecten, met eigen logo

Dus wat voor project je ook doet, of het nu een schildersproject bij een flat is of een verbouwing van een huis of ander bouwproject, een schaftwagen kan altijd goed van pas komen. Je betaalt al gauw 5000 euro voor een goede schaftwagen, maar je kunt deze uiteraard ook huren. Er is ook altijd stroom aanwezig in een schaftwagen. En wist je dat je schaftwagens ook kunt laten voorzien van jouw bedrijfskleuren met logo? Dit is dan meteen een mooi visitekaartje voor je bedrijf. Dus wanneer je een project buiten de deur doet dat meerdere dagen of weken in beslag neemt, beschikken jouw werknemers dankzij de schaftwagen over goede voorzieningen. Je kunt een schaftwagen ook laten afleveren en ophalen,  dan hoef je hem zelf niet te vervoeren. Vaak kun je van te voren een offerte aanvragen voor schaftwagens.

 

 

Recente berichten