Home Zakelijk Waar vind ik de leukste feestdagen pakketten voor mijn personeel?

Anderen lazen

Waar vind ik de leukste feestdagen pakketten voor mijn personeel?

Rondom de decembermaand vinden er natuurlijk belangrijke feestdagen plaats. In het begin van december het leuke sinterklaas feest, eind december kerst en aan het einde van het jaar natuurlijk Oud en Nieuw. Dit is dan het perfecte moment om voor je werknemers een leuk pakket samen te stellen als bedankje voor het harde werken van afgelopen jaar. Veel bedrijven doen dit al en ik zou het ook zeker elk bedrijf aanraden. Het hoeft echt niet gelijk super duur te zijn of heel bijzonder, een mens is al snel tevreden als hij of zij wat krijgt. Maar waar kan je nou het beste zo’n kerst- of sinterklaaspakket vandaan toveren? Of misschien stel je zelf wel iets samen?

Zelf een pakket samen stellen

Als je zelf een beetje creatief bent ingesteld en zin hebt om een leuk pakket samen te stellen, dan zou ik dit zeker aanraden. Met de hulp van wat collega’s kunnen jullie vast zelf een mooi pakket samen stellen. Wat veel bedrijven ook doen is een cadeaubon geven. Persoonlijk ben ik hier wat minder fan van, omdat het toch een stuk simpeler en minder creatief is om te geven en te krijgen. Ga eens naar een Makro of Sligro en kijk daar eens wat ze allemaal hebben. Zorg ervoor dat je 1 groot cadeau hebt en doe er dan nog wat leuke dingen bij die erbij passen. Denk bijvoorbeeld aan een gourmetstel en doe er dan nog wat leuke accessoires bij zoals een tafelkleed, servetten, sausjes en leuke bakjes bijvoorbeeld om een leuk pakket te maken voor een gezellige gourmetavond.

Een pakket bestellen

Ben je meer van het gemak en vind je het leuker om je pakketten bij een bedrijf te bestellen? Kijk dan eens op Tezet.nl. Hier hebben ze een zeer groot assortiment aan allerlei leuke feestdagen pakketten. Denk bijvoorbeeld aan een sinterklaaspakket personeel of een compleet kerstpakket. Wil je met Sinterklaas een kleinigheidje geven en met kerst echt het grote kerstpakket? Het kan allemaal! Ze hebben zelfs een sinterklaaspakket brievenbus zodat je het bij je werknemers kan laten bezorgen op 5 december, hoe leuk is dat?! Van een kleine zak van sinterklaas met een chocoladeletter, wat snoepgoed en een echte gouden staf tot complete kerstpakketten inclusief een lekker flesje bubbels. Kortom, genoeg manieren om je personeel te verrassen tijdens de feestdagen en zo een lach op hun gezicht te toveren. Ze zullen het zeker waarderen en op deze manier zorg je er ook voor dat de sfeer op kantoor goed blijft.

Recente berichten