HomeZakelijk2D en 3D animatie video's

Anderen lazen

2D en 3D animatie video\’s

Je ziet ze tegenwoordig overal: animatievideo’s. Veel bedrijven laten speciaal korte video’s animeren. Waarom eigenlijk? En waarom is het laten maken van een animatie zo handig? En hoeveel kost dat eigenlijk? Ben je nieuwsgierig geworden naar animatievideo’s en wil je weten waar je deze kan laten maken? In deze blog vertellen we je hier meer over. Lees dus vooral verder!

Waarom zou je een animatievideo laten maken?

Een animatievideo kan erbij helpen om een boodschap krachtig, duidelijk en snel over t brengen. Dit komt doordat mensen beelden beter kunnen onthouden dan woorden. Je hebt vast wel eens van het gezegde “1 beeld zegt meer dan 1000 woorden” gehoord. Het klinkt misschien een beetje cliché, maar het is wel waar. Animatievideo’s kunnen een bedrijf helpen om zo meer klanten te werven, of een product te promoten. Niet alleen onthouden mensen een filmpje beter, maar ook veel meer mensen kunnen zo’n filmpje te zien krijgen. Het is dus een goede investering voor de groei van je bedrijf.

3D animaties

Wil je graag een 3D animatie laten maken? Dan is het handig om een bedrijf hiervoor in te schakelen. Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die animatievideo’s maken. Zo is er bijvoorbeeld Diversity Agency. Dit is een mediabedrijf in Best en is al 7 jaar lang actief. Ze weten dus goed wat ze doen. Ook Bigfish is een goed bedrijf om je 3D animatie bij te laten maken. Zij zitten in Eindhoven en zijn iets minder lang actief van Diversity Agency, namelijk 5 jaar. Als je een bedrijf zoekt dat niet alleen gespecialiseerd is in 3D animaties, maar bijvoorbeeld ook bedrijfsfilms, promotiefilms en zelfs trailers, dan is Animatie Brouwerij een goede optie en daarom is het zeker goed om hier aandacht aan te besteden.

2D animaties

Natuurlijk kan je ook gewoon een 2D animatie laten maken. Hiermee komt de boodschap vaak net zo duidelijk over, maar de prijs ligt wel iets lager. Een 2D animatie kost vaak tussen de €2000 en de €8000. Er zijn echter ook bedrijven die een lagere prijs hebben. Neem bijvoorbeeld Outsight Media. Dit bedrijf maakt niet alleen animaties, maar ook bedrijfsfilms en commercials. En hun prijzen zitten gemiddeld tussen de €1500 en de €4000. Ook Storytelling Studio heeft een lagere startprijs. Je kan hier al een animatie laten maken vanaf €1050. Andere bedrijven, zoals in60seconds, werken met vaste prijzen. Je hoeft dan dus niet bang te zijn dat je te veel betaald voor jouw animatie.

Recente berichten