HomeVrije TijdDe beste date ooit

Anderen lazen

De beste date ooit

Er komt een belangrijk jubileum aan; je partner is jarig; je wil hem/haar/hen gewoon verrassen. Wat de gelegenheid ook is, jij zoekt een originele én lieve manier om je partner blij te maken en even goed in het zonnetje te zetten, want dát verdienen ze. Dus, wat is nu een origineel relatiegeschenk? Is dat een geestorchidee, of een bedruktefles? En wat voor viering is nu echt het beste? 

De date 

Dit is misschien weer iets dat gaat klinken als een nul-antwoord, maar het ligt ergens ook helemaal aan jouw partner. Het kan verrassend moeilijk zijn om cadeaus te bedenken voor de persoon van wie je houdt—je wil niet teleurstellen of iets geven wat ze al hebben of wat ze zelf ook hadden kunnen kopen—maar dat komt vaak omdat je jezelf onder te veel druk zet. Als je jullie gesprekken van de afgelopen tijd naloopt, komen er namelijk écht wel dingen naar boven die die persoon graag wil hebben, of graag met jou zou willen doen. Wees ook niet bang om uit je comfort-zone te denken als het om dates gaat. Vind jij het bijvoorbeeld spannend om op dansles te gaan, maar weet je dat je partner dit helemaal het einde zou vinden? Doe dan toch eens een poging om zoiets te regelen. Is je partner gek op sushi, maar kan jij het niet hebben? Zoek een restaurant waar ze toch die optie hebben. Wat je ook plant, van zwaardvechtcursussen tot schildermiddagen, zorg ervoor dat het iets is wat om jouw partner draait; iets wat hij/zij/hen al lang graag met jou wil doen, óf juist iets dat verrast. Ga klimmen met die avonturier van je, bijvoorbeeld. 

Het cadeau 

Qua cadeaus is het eigenlijk hetzelfde; een gepersonaliseerd iets is altijd het leukst. Een bedrukte fles is bijvoorbeeld een prachtig idee als je partner van een lekkere wijn of champagne houdt. Dit geeft jullie én iets om samen van te genieten, en een aandenken aan die leuke avond. Een gepersonaliseerd cadeau, of het nu dat ene pak is waar ze al weken over dromen of een setje kaarten voor hun favoriete spel, ga na wat je partner precies leuk vindt. Ook hier hoef je de lat weer niet heel hoog te leggen voor jezelf; zolang je maar let op wie je partner is en wat zij leuk vinden. 

Een originele date en relatiegeschenk zit dus eigenlijk in het vieren van wie jouw partner is. Dat kan jij als geen ander!

Recente berichten