De leukste dingen voor thuis

In de tijd van thuisblijven is het soms lastig om je te vermaken. We kunnen op dit moment maar gematigd de deur uit en het advies is natuurlijk blijf thuis en blijf veilig. Om toch de dagen af en toe door te komen is het noodzakelijk om wat vermaak te hebben. Je kunt natuurlijk aan al die klusjes beginnen die je al maanden aan het uitstellen bent. Maar dit kun je natuurlijk niet de hele tijd blijven doen. Het is ook een kwestie van leuke dingen doen, maar wat ga je nou precies doen? Dat is de vraag ik mijzelf ook stelde, ik ging op zoek naar leuke dingen voor thuis. Al gauw kwam ik erachter dat ik toch nog best wat leuke dingen heb om thuis te doen. Heb ik je interesse gewerkt en heb jij wat inspiratie voor leuke dingen thuis nodig? Lees dan snel mijn blog!

De definitie van leuke dingen 

Voordat ik op zoek ging naar iets leuks om thuis te doen, ging ik eerst op zoek naar wat voor mij de definitie van leuke dingen was. Ik kwam erachter dat het opruimen van mijn huis mij een heel voldaand gevoel gaf. Was het opruimen leuk? Nee het opruimen opzich vond ik niet heel leuk, maar het voldaande gevoel dat daarna kwam, dat vond ik dan wel weer leuk. Ook de klusjes die ik al lange tijd uit heb gesteld gaven mij een voldaan gevoel en hoe meer ik er deed hoe meer plezier ik er in kreeg. De definitie van leuk bij deze klusjes was dat ik ook daadwerkelijk resultaat zag. Daarnaast heb ik mijzelf weer overgegeven aan een oude verslaving. Vroeger was ik namelijk verslaafd aan de sims. Ik heb dan ook snel een sims 4 game gekocht en hier vermaak ik me alweer uren mee. 

Genoeg dingen om thuis te doen 

Hoe vervelend het misschien ook is om in sommige situaties thuis te moeten blijven, er zijn ook genoeg leuke dingen die je kunt doen. Pak de tuin eens aan of verf die muur die al maanden aan een likje verf toe is. Ook met eindeloos gamen of series kijken heb je voor uren aan vermaak. Ga jij ook weer eens aan de slag met een sims 4 game of ga je lekker virtueel voetballen? Laat het me weten wat jij voor leuke dingen thuis doet en laten we elkaar ook vooral inspireren om nieuwe leuke dingen te doen. Veel plezier en succes!

Geef een reactie