HomeTechEen spotgoedkope iPad? Koop refurbished!

Anderen lazen

Een spotgoedkope iPad? Koop refurbished!

Refurbished: het is de toekomst. In een markt met steeds meer chiptekorten, is refurbished de voordelige en betrouwbare oplossing. Het is het betrouwbare en voordelige alternatief voor nieuw. Maar hoe werkt refurbished precies? Een waarom zou je een refurbished iPad kopen? We leggen het je allemaal uit in dit artikel!

Refurbished is goed voor het milieu

Naast dat refurbished zeer voordelig geprijsd is, is het ook nog eens goed voor het milieu. Dit komt omdat er voor de aankoop van een refurbished product niet meer gegraven hoeft te worden naar schaarse delfstoffen. Het winnen van ertsen en verspillen van liters water is voorbij wanneer je overgaat tot een refurbished aankoop. Nu chips schaars zijn, worden nieuwe producten ook nog eens duurder. Wanneer je refurbished koopt ben je dus niet alleen goedkoper uit, maar je draagt ook bij aan een lager CO2-uitstoot.

Een refurbished iPad

Een refurbished iPad is een zeer interessant alternatief voor nieuw. Deze iPads hebben een eerder leven gehad, maar zijn wel helemaal opgeknapt. Ze zijn een professioneel controleproces ondergaan waarbij technici in samenwerking met gedegen software zich gebogen hebben over het toestel. De refurbished iPad uit 2018 is een ideaal instapmodel voor de liefhebber van films, spelletjes en agendabeheer. De iPad bied je precies genoeg om je van verschillende taken in het leven te ontzorgen: vergeet nooit meer een pen, papier, agenda of fototoestel, want met de iPad uit 2018 heb je alles bij de hand. De iPad 2018 heeft een 9,7 inch scherm en is beschikbaar in verschillende opslagcapaciteiten en kleuren. Zo heb je een zwarte, zilveren en gouden kleur.

Goede ervaringen met keurmerk

Er zijn goede ervaringen met partijen die beschikken over het keurmerk Refurbished. Dit keurmerk is tot stand gebracht om de cowboys van het koren te scheiden. Een onafhankelijke instellingen controleert bij refurbished partijen of ze aan de standaardeisen voldoen, voordat ze zich mogen profileren met een dergelijk keurmerk. Zo moet er een servicedesk aanwezig zijn die zowel bereikbaar is via telefoon, als via e-mail en chat. Maar daarnaast dient de partij ook financieel gezond te zijn en is refurbished de kernactiviteit en geen bijverdienste.

Conclusie

Je bent nu een stuk wijzer geworden over refurbished en alle mogelijkheden die refurbished te bieden heeft. Nu is het zaak op zoek te gaan naar een gedegen partij met een keurmerk. Neem anders eens een kijkje op forza-refurbished.nl. Zij bieden een heel scala aan refurbished iPad’s. Hierdoor is er voor iedereen een iPad en ben je verzekerd van goede service en kwaliteit. De partij beschikt namelijk ook over het keurmerk Refurbished. Daarnaast ontvang je, in tegenstelling tot de aankoop van een nieuw product van Apple, ook nog eens gratis laadaccessoires bij je refurbished aankoop.

Recente berichten