HomeWoongenotPVC vloeren: doe eens heel wat anders

Anderen lazen

PVC vloeren: doe eens heel wat anders

Ik doe het graag anders in mijn huis. Een beetje creativiteit vind ik leuk. Tenslotte is het mijn woning en het is de enige plek waar ik kan doen wat ik wil. Ik wil me er thuis voelen en ik vind het ook leuk als iets van mijn persoonlijkheid in het interieur doorschemert. Mijn interieur verander ik dan ook regelmatig en dan ga ik steeds opzoek naar iets wat ik wee eens helemaal anders kan doen. Overigens verander ik niet alles steeds ingrijpend, hoor want dat is financieel geen doen. Maar ook met kleine dingen kun je al veel bereiken. Maar dit jaar was het weer eens tijd voor een echte grote opknapbeurt. Inmiddels woon ik al tien jaar in mijn huis. Dus het mocht allemaal wel een beetje vernieuwd worden. Ik was mijn vloer zat. Met een vloer kun je het beeld van je huis al heel bepalend veranderen. Dus daar begon ik mee.

PVC vloeren: gewoon doen

Het aanbod aan vloeren is de afgelopen toen jaar helemaal veranderd. Ik had nog laminaat liggen in de woonkamer en vloerbedekking in de slaapkamer. Niets mis mee en als je dat mooi vindt gewoon doen. Maar ik wilde qua stijl wel eens heel iets anders. Zo kwam ik op pvc vloeren. Gewoon door te zoeken op internet. Ik had nog niet eerder van pvc vloeren gehoord, maar ze bleken een uitkomst voor mijn creatieve ideeën. PVC vloeren klinken heel kunstmatig en in zekere zin zijn ze dat ook. Ze zijn gemaakt van polyvinylchloride. Dit is een dun en heel makkelijk te bewerken materiaal. Dan begrijp je al meteen het grote voordeel boven laminaat dat gemaakt is van meerdere lagen en dus dikker is. Is het mooi dan doe ik het en kunstmatig of niet: pvc vloeren zijn mooi. Dus ik dacht: gewoon doen.

Helemaal mijn stijl

Het leuke is dat pvc vloeren in allerlei stijlen en kleuren te krijgen zijn. Dat is dus helemaal iets voor mij. Ik kan het prima combineren met de andere elementen in huis. Ik kan de vloer helemaal laten stralen zelfs. De pvc vloer uitzoeken was in die zin een uitdaging omdat er zo heel veel keus is. Maar ik kwam eruit en inmiddels ligt mijn vloer mooi te zijn in het huis. Ik ben er erg blij mee en ik vind mijn huis er enorm door opgeknapt. Dus zie je een leuke pvc vloer? Gewoon doen. Het is weer eens wat anders!

Recente berichten