HomeWoongenotIndustrieel woon genot

Anderen lazen

Industrieel woon genot

Lampen, het is altijd een lastige opgave. Veel lampen zijn mooi maar passen dan totaal niet bij de rest. Wanneer je een woon stijl aanhoudt loop je daar vooral tegenaan. Zo ook mijn dochter, ze heeft sinds vorige week de sleutels van haar eigen appartement gekregen. Als moeder help je natuurlijk waar kan, echter kan ik geen dingen voor haar kopen. Wanneer het gaat om smaak ben ik daar niet zo heel erg goed in helaas. Toch zag ik toevallig hele gave vloerlampen op internet, dus stuurde ik de link door. Resultaat was dat dochter gelijk verliefd was op meerdere vloerlampen!

 

 

Industrieel is geen mode meer, het is een standaard woontrend geworden

Normaal sloeg ik de woonbladen altijd over, mijn woonkamer is namelijk al sinds jaren prima ingericht en ik heb geen behoefte aan verandering. Nu vind ik het leuk om mijn dochter te kunnen helpen, al zijn het maar tips waar zij leuke dingen kunt kopen. In de folders staat natuurlijk nog geen 10% van de totale inboedel van de winkel, toch kun je snel aflezen welke woontrends een woonwinkel verkoopt. Gelijk viel het mij op dat het industriële overal te koop is. Het is dan ook een simpele woontrend, denk aan hout met zwart staal. Dat is industrieel als ik mijn dochter moet geloven. Dat is ook haar woontrend waar zij zich aan wil houden. De vloerlampen die ik had gezien waren ook hout met zwart staal, met een soort propeller erin verwerkt. Heel erg gaaf in haar appartement.

 

Dagje shoppen met haar moeder

Toen alles geschilderd was en de vloer erin was gelegd, was het toch echt tijd om gezellig te winkelen. Wel een beetje vervelend voor mijn dochter dat meerdere verkopers dachten dat ik opzoek was en zij gaven mij alle informatie in plaats van mijn dochter. Zij deelde dan ook meerdere malen mee dat zij op zoek was met spullen en haar moeder voor de gezelligheid mee is gekomen. Na een hoop irritatie had mijn dochter toch een bank, een televisiemeubel en salontafels gevonden. Een aantal lampen had zij al in de afgelopen weken verzameld maar de vloerlampen die ik online had gezien, kon zij niet loslaten. Ze kon geen lamp in de winkel vinden die er maar een beetje op leek. Ze moest en zou de vloerlampen online bestellen, prima natuurlijk. Tegenwoordig wordt alles via het internet de volgende dag gewoon netjes thuisbezorgd. Zij bestelde uiteindelijk 2 vloerlampen. Ze is helemaal blij met het geslaagde winkel moment.

Recente berichten